Κυριακή, 9 Αυγούστου 2015

Ζυμαρικά με μελιτζάνες και πεσκανδρίτσα

Καλοκαιρινά και πεντανόστιμα!

 
 
Το ζυμαρικό το διαλέγουμε κοντό και ριγωτό.
Την πεσκανδρίτσα την καθαρίζουμε και την κόβουμε μπουκίτσες.
Οι μελιτζάνες να είναι μακρουλές και ανοιχτόχρωμες (οι καλύτερες...), τις κόβουμε κυβάκια και τις ροδίζουμε σιγά σιγά στο λάδι με ένα ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι. Όταν είναι σχεδόν έτοιμες τις σβήνουμε με δυο τρεις κουταλιές φρεσκοτριμμένη ντομάτα. Αλατοπιπερώνουμε
Αφήνουμε να σιγοβράσει και να ρουφήξει τα υγρά. Όταν δέσει η σάλτσα προσθέτουμε το ψάρι και αφήνουμε άλλα 10 λεπτά στη φωτιά.
Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε στη σάλτσα να ενσωματωθούν καλά.
Σερβίρουμε αμέσως με φρέσκο ντοματάκι και βασιλικό


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου